Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Oină
S-au stabilit echipele calificate în play-off-ul Campionatului Național de oină
29 Mai 2017

S-au stabilit echipele calificate în play-off-ul Campionatului Național de oină

Federația Română de Oină, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român și CS Politehnica Cluj-Napoca au organizat în perioada 26-28 mai, la Cluj, pe terenul Bazei Sportive CMC, Campionatul Național de Oină Seniori - Turneul Regulat.

La această competiție au participat 8 echipe: CS Politehnica Cluj, Energia Râmnicelu, Frontiera Constanța, Straja București, Stejarul Parcovaci, Biruinţa Gherăeşti, Brigada Gherăești și Dinamic Coruia, care s-au înfruntat în sistem „fiecare cu fiecare”.

Dupa 2 zile de meciuri spectaculoase clasamentul final al Turneului regulat a fost urmatorul
Locul 1 - Frontiera Constanța (21p)
Locul 2 - Straja București (17p)
Locul 3 - CS Politehnica Cluj (17p)
Locul 4 - Biruinţa Gherăeşti (15p)
Locul 5 - Brigada Gherăești (13p)
Locul 6 - Stejarul Parcovaci (11p)
Locul 7 - Energia Râmnicelu (9p)
Locul 8 - Dinamic Coruia (9p)

“A fost o competitie extrem de spectaculoasa cu meciuri de inalt nivel tehnic. Vreau sa felicit toate echipele participante. CS Politehnica Cluj s-a prezentat foarte bine si a confirmat cresterea din ultima perioada. Frontiera Constanța a demonstrat din nou ca este o forta in sportul nostru national si a reusit un turneu perfect. In ultimul rand vreau sa remarc spiritul de fair play in care s-a disputat intreaga competitie.” a declarat Nicolae Dobre, presedintele FRO.

Primele patru clasate se vor confrunta în cadrul a două turnee play-off, în care se va juca, deasemenea, fiecare cu fiecare, programate la Oneşti (16-19 iunie 2017) şi Iaşi (15-17 septembrie 2017). Fiecare echipă va intra în tuneul de la Oneşti cu toate punctele câştigate în turneul de la Cluj. Între cele două turnee, în perioada 20-22 iulie, Constanţa va fi gazda Cupei României, a doua competiţie ca importanţă, în oina românească.

Alte știri din Oină