Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
S-au pus în vânzare biletele și abonamentele la BRD Năstase Ţiriac TrophyRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Feb 2015

S-au pus în vânzare biletele și abonamentele la BRD Năstase Ţiriac Trophy

Cel mai important turneu de tenis din România se va desfășura în perioada 18-26 aprilie la Arenele BNR din București și va oferi iubitorilor tenisului un maraton de meciuri spectaculoase și evenimente speciale.

Ediţia Aniversară ce marcheză 20 de ani de când se organizează turneul de tenis din Bucureşti va reuni nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top. Fanii își pot cumpăra deja bilete și abonamente din reţeaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librăriile Cărtureşti, Humanitas şi online pe www.eventim.ro (sistemul Print At Home disponibil). Preţul biletelor variază între 15 și 50 de lei, în timp ce abonamentul TennisPass are preţul de 140 de lei.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 18-19 aprilie, iar juniorii până în vârsta de 16 ani legitimaţi la cluburile de tenis, copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 20-23 aprilie, în limita a 500 de intrări pe zi.

Alte știri din Tenis de câmp