Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
S-au decis toate echipele din Final Four
14 Ian 2014

S-au decis toate echipele din Final Four

Aseară, în prezenţa a 1200 de spectatori veniţi în Sala Sporturilor din Tg. Mureş, echipa locală a reuşit o victorie de moral în faţa favoriţilor la calificarea în turneul final al Cupei României la baschet masculin: BC Mureş - CSU Asesoft Ploieşti 75 – 73 (16 – 17, 22 – 14, 22 – 25, 15 – 17).

În partida-tur, CSU Asesoft Ploieşti s-a desprins decisiv cu scorul de 102-69, astfel încât la finalul zilei de ieri s-a calificat în Final Four, diferența de puncte fiind prea mare pentru ca gazdele să mai poată întoarce soarta calificării. De altfel, un rezultat previzibil, Asesoft fiind campiona din ediţia trecută, dar şi lider în actuala Ligă Naţională de baschet masculin.

După cum s-a văzut, meciul-revanşă a fost foarte echilibrat, scorul fiind favorabil pe rând ambelor formaţii. BC Mureş a reuşit o uşoară desprindere în al doilea sfert, iar Asesoft a punctat până a egalat la 70. În ultimul minut, lupta a continuat cu un 73-73, pentru ca decizia finală să vină după 2 puncte ale gazdelor din lovituri libere.

Marcatorii celor două echipe au fost următorii:

BC Mureş - Jelenici 17 puncte, Mladenovici 13, Navickas 12, Peciukas 8, Brown 8, Ivanovici 6, Jucan 6, Păltinişanu 5

CSU Asesoft Ploiești - Lee 27 puncte, Burlacu 14, Popovici 8, Mohamed 7, Adamovici 6, Tica 6, Guţoaia 4, Krapici 1.

Arbitri: Laurentiu Grigoras, Fabiana Martinescu, Bogdan Podar.

 

În urma meciurilor directe, tur-retur, din faza sferturilor, s-au calificat mai departe în Cupa României CSU Asesoft Ploieşti, CS Municipal Oradea, BCM U Piteşti şi Energia Rovinari.

Alte știri din Baschet