Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
S-au decis campionii naționali la darts
12 Iul 2017

S-au decis campionii naționali la darts

Campionatul național de darts a ajuns la final, titlul fiind adjudecat de Gabriel Pascaru (masculin) și Doriana Epuran (feminin). În vreme ce Doriana și-a păstrat titulatura de campioană la acest sport, Gabriel Pascaru l-a învins în ultimul act pe Adrian Frim, campionul ultimelor trei ediții naționale, podiumul fiind întregit de Laszlo Kadar și Marcel Cristescu (ocupanții celei de-a treia poziție). De cealaltă parte, Doriana Epuran a fost urmată de Oana Cimpoca (locul doi) și Mirela Iftode (locul trei).

Competiția a fost promovată de Diana Seceleanu PR și s-a desfășurat la Cluj, în Iulius Mall, unde 48 de jucători de la masculin și 16 jucătoare de la feminin s-au duelat pentru cel mai dorit trofeu intern, sub privirile a numeroși spectatori atrași de scena special amenajată.

Astfel, echipa națională pentru sezonul 2017/2018 va fi formată din Gabriel Pascaru, Adrian Frim, Laszlo Kadar, Marcel Cristescu, Doriana Epuran, Oana Cimpoca, Mirela Iftode și Oana Bârsan, aceasta din urmă calificându-se în lot după ce a încheiat sezonul regulat pe prima poziție în clasamentul feminin.

Alte știri din Alte sporturi