Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
S-au decernat primele titluri naționaleGabriel Fluerariu / Mediafax Foto
19 Iul 2014

S-au decernat primele titluri naționale

Astăzi, la Pitești, pe Stadionul Trivale - Nicolae Dobrin, s-au desfășurat, de dimineață, primele curse în cadrul Campionatelor Naționale de Atletism. La ore matinale, pentru a se evita căldura excesivă, au fost programate probele de fond. La masculin, pe distanța de 10 000 de metri, a triumfat Marius Ionescu, de la CSM Craiova, cronometrat în 29 de minute 45 de secunde și 81 de sutimi. Atletul oltean a fost urmat în clasament de Nicolae Soare și Ilie Corneschi, ambii legitimați la Știința Bacău. În total, pentru medalii s-au întrecut 17 atleți.

Proba feminină similară, de 10 kilometri, a fost câștigată de Monica Florea, sportivă cu dublă legitimare la CAM Sighișoara și CSU Craiova. Ea a parcurs distanța într-un timp de 34 de minute, 9 secunde și 12 sutimi. Argintul a revenit Paulei Todoran, de la CSM Zalău, iar bronzul Lilianei Danci, de la CSM Reșița. La startul cursei s-au aliniat 12 sportive. 

În reuniunea de după-amiază, care va începe la ora 17.30, vom avea programate mai multe finale. 

Alte știri din Atletism