Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
S-a stabilit programul optimilor de finală în Cupa RomânieiBalasz Attila / Mediafax Foto
26 Ian 2017

S-a stabilit programul optimilor de finală în Cupa României

La sediul Federației Române de Fotbal a fost stabilit programul meciurilor din optimile de finală ale Cupei României la futsal. Cea mai tare confruntare o reprezintă cea dintre prim-divizionarele Dunărea Călărași și Informatica Timișoara, echipe ce fac parte din „careul de ași” al Ligii I. După 15 etape disputate în acest sezon, Dunărea e pe locul 4, cu 30 de puncte, în timp ce Timișoara e lider, cu 33 de puncte.

Un alt meci echilibrat se anunță a fi cel dintre CSM Politehnica Iași și Muncitorul Reșița, locul 7, respectiv 9 în ierarhia Ligii I.

Campioana City'US Târgu Mureș pare să aibă cea mai ușoară misiune. Trupa tandemului Cosmin Gherman - Lucian Nicușan va da piept cu Șoimii Șimand, echipă din Liga a IV-a! Partida dintre Șomii și City'US se va juca la Arad, acolo unde echipa din Șimand își dispută meciurile de pe teren propriu.

Programul optimilor de finală:
Dunărea Călărași (L1) - Informatica Timișoara (L1)
CSM Politehnica Iași (L1) - Muncitorul Reșița (L1)
CFF Clujana Cluj (L1) - CS United Galați (L1)
Luceafărul Buzău (L2) - Autobergamo Deva (L1)
Șoimii Șimand (L4) - City'US Târgu Mureș (L1)
Pro-Tineret Sighișoara (L2) - Bukovina Vicov (L2)
Colțea 1920 Brașov - Spicom Sfântu Gheorghe (L1)

- Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (L1) va întâlni învingătoarea din partida Imperial WET Miercurea Ciuc (L2) și CS KSE Târgu Secuiesc (L1). În cazul în care Imperial se va califica în „optimi”, meciul se va juca la Miercurea Ciuc. Dacă merge mai departe KSE, meciul din „optimi” se va juca la Odorheiu Secuiesc.

- Partidele din optimile de finală al Cupei României se vor disputa într-o singură manșă în week-end-ul 4-5 februarie. În caz de egalitate la finalul timpului regulamentar, vor urma două reprize de prelungiri a câte cinci minute fiecare. Dacă egalitatea persistă, vor urma lovituri de departajare (serie de trei).

- Meciurile din sferturile de finală sunt programate pentru week-end-ul 18-19 februarie, tot într-o singură manșă. Ca și în cazul „optimilor”, echipele calificate în „sferturi” vor fi împărțite la tragerea a sorți în două urne valorice, eșalonul din care fac parte și locurile ocupate în edițai trecută de campionat fiind criteriile după care cele opt echipe vor fi împărțite.

Final Four-ul Cupei României se va disputa cel mai probabil în week-end-ul 18-19 martie.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal