Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
S-a lansat albumul Panini 2016-2017
10 Mar 2017

S-a lansat albumul Panini 2016-2017

Panini trezeşte entuziasmul tuturor colecţionarilor cu o colecţie ce reprezintă o întâlnire pe care nu o poţi rata, pentru toţi iubitorii fotbalului, şi o ocazie de a fi la curent întotdeauna cu echipele şi protagoniştii din Liga 1 Orange.

Colecţia este extrem de bogată: 354 abţibilduri, dintre care 18 cu materiale sau tratamente speciale, care pot fi colecţionate într-un splendid album de 40 de pagini.

Coperta este fundamentală şi scoate în evidenţă mai ales 3 elemente: brandul Liga 2, faimoasa „foarfecă” a lui Parola - emblema companiei Panini - şi stadionul de fotbal, acest sport magnific sport care uneşte compania Panini, LPF şi pe toţi microbiştii români.

Şi această colecţie, pe lângă faptul că găzduieşte toate cele 16 echipe din Liga 1, reprezintă o adevărată enciclopedie a fotbalului: fiecare card indică, pe lângă numele, greutatea, înălţimea, data de naştere a jucătorului, şi numărul său de pe tricou, plus palmaresul acestuia. Am putea s-o definim ca o adevărată carte de identitate sportivă a fiecărui jucător. Noutatea din acest an este, fără îndoială, setul de actualizări care conţine 32 abţibilduri de jucători care s-au mutat la altă echipă în timpul transferurilor din iarnă.

Albumul va fi în vânzare începând cu data de 27 martie la toate chioşcurile de ziare.

Alte știri din Business sport