Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
S-a dat startul în ediția 2017-2018 a Diviziei ARăzvan Păsărică / SportPictures.eu
26 Sep 2017

S-a dat startul în ediția 2017-2018 a Diviziei A

În Divizia A, cel de-al treilea eșalon valoric, s-au disputat partidele din prima etapă a ediției 2017-2018, în care Sportul Studențesc a trecut de CS Mănăștur, în timp ce Dinamo 2 București s-a impus pe terenul celor de la CSM Sibiu.

Pe stadionul din Complexul Studentesc Tei, Sportul Studentesc a primit vizita echipei CS Manastur, clujenii reveniti in Divizia A dupa un sezon petrecut in Divizia Nationala de Seniori. Prima repriza a fost dominata de studentii care s-au desprins la 22-0, pentru ca in partea secunda sa se consemneze doua reusite ale bucurestenilor si una in contul ardelenilor. Sportul Studentesc a castigat disputa cu rezultatul de 32-7, cele sase eseuri ale victoriei fiind marcate de Alexandru Capusanu, Costin Anghel, Emilian Dracea, Constantin Stefanescu, Mihai Popovici si Aurelian Vasile, incercarea de onoare a vizitatorilor apartinand lui Bogdan Palii.

CSM Sibiu si Dinamo 2 Bucuresti s-au intalnit pe stadionul Bebe Boboc, echipa secunda a buldogilor impunandu-se de o maniera categorica, 81-17. Nu mai putin de 13 eseuri au reusit dinamovistii, Albert Stiopei patru, Andi Radu si Daniel Juganaru cate un hat-trick, Razvan Barbalau, Laurentiu Vlad si George Iacob, sibienii replicand prin Adrian Dragos si Florin Pricop.

In urmatoarea etapa pe Parcul Copilului va avea loc un derby de traditie intre RC Grivita si Sportul Studentesc in timp ce pe terenul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, CS Manastur va primi vizita celor de la CSM Sibiu.

 

sursa: super-liga.ro

Alte știri din Rugby