Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Ruse intră direct pe tabloul principal, Dulgheru este ”norocoasă”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Apr 2018

Ruse intră direct pe tabloul principal, Dulgheru este ”norocoasă”

Succes important pentru Gabriela Ruse la J&T Banka Prague Open, turneu WTA International cu premii totale de 250.000 USD. Tânăra jucătoare tricoloră a învins-o în finala calificărilor pe cehoaica Tereza Martincova, locul 160 WTA, și și-a croit drum pe tabloul principal pe care se mai află și Mihaela Buzărnescu. Meciul decisiv a fost câștigat de Gabriela cu scorul de un scor aproape identic cu cel de ieri, doar tiebreak-ul a fost câștigat mai simplu: 6-2, 7-6 (2).

Pe tabloul principal, compatrioata noastră clasată pe locul 221 WTA va juca mâine în compania unei jucătoare de top 100, americanca Bernarda Pera, locul 98 WTA. Tot marți Mihaela Buzărnescu, locul 37 WTA, va primi replica braziliencei Beatriz Haddad Maia, locul 63 WTA.

La Rabat Alexandra Dulgheru s-a dovedit a fi norocoasă și a intrat pe tabloul principal din postura de lucky loser. În finala calificărilor turneului WTA International Grand Prix De SAR La Princesse Lalla Meryem, Alexandra a fost învinsă cu 6-1, 6-4 de franțuzoaica Fiona Ferro, locul 264 WTA, dar a beneficiat de abandonul unei jucătoare care câștigase calificările, spanioloaica Silvia Soler-Espinosa. În primul tur al tabloului principal compatrioata noastră clasată pe poziția 178 a ierarhiei WTA va avea o misiune extrem de dificilă contra favoritei numărul 4, unguroaica Timea Babos, locul 41 WTA.

Alte știri din Tenis de câmp