Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Stranieri
powered by Team Sales
Rugbyștii români au evoluat în echipele francezeAFP / Mediafax Foto
19 Sep 2016

Rugbyștii români au evoluat în echipele franceze

În week-end, în Hexagon au avut loc meciuri contând pentru primele două eșaloane valorice ale campionatului de rugby. În Top 14, Castres a învins Grenoble cu bonus ofensiv, 46-9, Mihăiță Lazăr fiind titular pe postul de pilier stânga, până în minutul 60 la echipa învingătoare. Castres ocupă locul 6, cu 12 puncte, după 5 etape.

În Pro D2, Colomiers s-a impus in fata lui Narbonne cu 18-6, Otar Turashvili fiind introdus pe post de taloner la Colomiers, in minutul 61. Dax s-a impus in fata celor de la Oyonnax cu scorul de 28-25, oaspetii, care anul trecut au jucat in Top 14, alegandu-se doar cu bonificatia defensiva. Din minutul 55, la Oyonnax a fost introdus ca flanker Vali Ursache.

Carcassonne s-a impus acasa cu Perpignan, scor 38-20, pe postul de pilier stanga fiind titularizat Andrei Ursache. In minutul 59 acesta a fost scos din teren, locul sau fiind luat de un alt jucator roman de linia I, Ionel Badiu.

​In clasamentul din Pro D2, dupa patru etape, Colomiers este pe locul secund cu 13 puncte, Carcassonne ocupa locul 5 cu 10 puncte, iar Oyonnax este pe 11, cu 7 puncte.

Alte știri din Stranieri