Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugbyst neozeelandez la Baia MareMircea Rosca / Mediafax Foto
03 Iul 2014

Rugbyst neozeelandez la Baia Mare

CSM Știința Baia Mare, lidera la zi a SuperLigii CEC Bank la rugby și vice-campioană națională, a achiziționat încă un jucător neozeelandez în perspectiva reluării meciurilor din campionatul intern.

Este vorba despre Daniel Brooks, de 24 de ani, adus de la Taranaki Tenderlink, echipă care activează în ITM Cup, campionatul provincial din Noua Zeelandă, el putând evolua ca fundaș sau mijlocaș la deschidere, scrie site-ul SuperLigii CEC Bank, citat de Agerpres.

Conform sursei, Brooks va juca pentru maramureșeni între cinci și șapte luni, în funcție de parcursul ''zimbrilor'' în competițiile interne. Dan Brooks se alătură astfel celorlalți neozeelandezi de la CSM, respectiv Sean Morell, Michael Wiringi și Luke Samoa, iar conducerea clubului spune că vor fi aduși la echipă și alți jucători străini sau din campionatul intern, pe posturile deficitare.

Site-ul ''zimbrilor'' a anunțat că echipa a renunțat la serviciile fundașului Ionuț Niacșu, fiind însă, pe de altă parte, prelungit contractul cu Paul Rusu, jucător din linia I. Maramureșenii nu vor mai putea conta nici pe aportul aripii Ștefan Ciuntu, jucător care din cauza problemelor de sănătate a anunțat că se retrage din sportul de performanță, dar obiectivul băimărenilor rămâne neschimbat: câștigarea SuperLigii și Cupei.

Alte știri din Rugby