Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugby Europe International Championship: Primul XV pentru meciul cu BelgiaMihaela Bobar / SportPictures.eu
09 Mar 2018

Rugby Europe International Championship: Primul XV pentru meciul cu Belgia

Naționala de rugby a României continuă campania de calificare la Cupa Mondială din Japonia din 2019, urmând să întâlnească sâmbătă, 10 martie, de la ora 13:00, la Buzău, pe Stadionul Municipal (Gloria Buzau), Belgia, într-un meci contând pentru etapa a patra a Rugby Europe Championship. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport 2.

Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic a stabilit echipa care va intra pe teren. Fata de echipa care a evoluat cu Rusia sunt patru schimbari in Primul XV, doua la prima linie, Badiu si Capatana aflandu-se pe teren inca din primul minut, apoi in linia a treia lui Andrei Gorcioaia si Stelian Burcea li s-a alaturat Kuselo Moyake, in timp ce ultima schimbare e la nivelul liniei de treisferturi, Marius Simionescu evoluand pe postul de aripa.

Pe banca de rezerve se vor afla doi jucatori tineri Adrian Motoc, care a debutat anul trecut in partida cu Tonga si Razvan Ilisescu care se afla astfel in ipostaza de a evolua pentru prima data in echipa nationala. De asemenea, Robert Neagu ar putea juca din nou cu frunza de stejar pe piept, dupa o pauza de patru ani.

In Primul XV se afla un jucator care evolueaza in Franta, 6 de la Timisoara Saracens, 2 de la Steaua, 4 de la CSM Bucuresti si 1 de la Stiinta Baia Mare si unul din Anglia.

Romania: 1.Ionel Badiu (Timisoara Saracens), 2.Eugen Capatana (Timisoara Saracens), 3.Alexandru Tarus (Sale Sharks), 4.Johan Van Heerden (CSM Bucuresti), 5.Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), 6.Andrei Gorcioaia (Massy), 7.Kuselo Moyake (Steaua Bucuresti), 8.Stelian Burcea (CSM Bucuresti), 9.Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti), 10.Jack Umaga (Timisoara Saracens), 11.Ionut Dumitru (Steaua Bucuresti), 12.Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare), 13.Paula Kinikinilau (CSM Bucuresti), 14.Marius Simionescu (Timisoara Saracens), 15.Catalin Fercu (Timisoara Saracens)

Rezerve: 16.Andrei Radoi (Timisoara Saracens), 17.Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), 18.Alexandru Gordas (Steaua Bucuresti), 19.Adrian Motoc (Racing 92), 20.Razvan Ilisescu (Blagnac), 21.Florin Surugiu (Steaua Bucuresti),22.Robert Neagu (Steaua Bucuresti), 23.Florin Vlaicu (Steaua Bucuresti)

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby