Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugby Europe International Championship: Lotul României pentru meciul cu BelgiaMircea Rosca / SportPictures.eu
06 Mar 2018

Rugby Europe International Championship: Lotul României pentru meciul cu Belgia

Naționala de rugby a României continuă campania de calificare la Cupa Mondială din Japonia 2019, Stejarii urmând ca sâmbătă, 10 martie, să întâlneascp la Buzău, Belgia. Pentru această partidă, a patra din Rugby Europe International Championship 2018, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 31 de jucători, dintre care 17 formează pachetul de înaintare și 14 sunt jucători de treisferturi.

Fata de lotul care a pregatit meciul cu Rusia, sunt cateva modificari, alaturandu-se Stejarilor Cristi Chirica, Jack Cobden, Robert Neagu si Dumani Siphosethu Mtya, in timp ce Marius Antonescu, Stephen Shennan si Vlad Nistor au fost lasati la echipele de club.

Din jucatorii convocati, cei mai multi provin de la campioana Romaniei, 8 de la Timisioara Saracens, 7 sunt de la Steaua, 5 de la CSM Stiinta Baia Mare, 5 de la CSM Bucuresti si 1 de la Dinamo, 4 joaca in Franta si unul in Anglia.

„Meciul cu Belgia este urmatorul pas in campania de calificare la Cupa Mondiala. Trebuie sa ne respectam adversarul si sa fim concentrati 100% pentru aceasta partida. Este important ca dupa victoria cu Rusia moralul baietilor a crescut, dorim ca de la meci la meci sa crestem ca joc. Va fi o saptamana intensa de pregatire, obiectivul acestei partide fiind victoria cu bonusul ofensiv”, a declarat Lynn Howells, antrenorul Romaniei

Lotul care pregateste meciul cu Belgia:

PILIERI: Ionel Badiu (Timisoara Saracens), Mihaita Lazar (Castres), Constantin Pristavita (Stiinta Baia Mare), Alexandru Tarus (Sale Sharks), Alexandru Gordas (CSA Steaua)
TALONEURI: Andrei Radoi (Timisoara Saracens), Florin Bardasu (Stiinta Baia Mare), Marian Capatana (Timisoara Saracens)
LINIA A DOUA: Johannes Van Heerden (CSM Bucuresti), Valentin Poparlan (Timisoara Saracens), Adrian Motoc (Racing 92), Dumani Siphosethu Mtya (Stiinta Baia Mare)
LINIA A TREIA: Stelian Burcea (CSM Bucuresti), Andrei Gorcioaia (Massy), Kuselo Moyake (CSA Steaua), Cristi Chirica (Stiinta Baia Mare), Razvan Ilisescu (Blagnac)
MIJLOCASI LA GRAMADA: Florin Surugiu (CSA Steaua ), Tudorel Bratu (CS Dinamo), Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti)
MIJLOCASI LA DESCHIDERE: Florin Vlaicu (CSA Steaua), Tudor Boldor (CSA Steaua)
CENTRI: Jack Umaga (Timisoara Saracens), Paula Kinikinilau (CSM Bucuresti), Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare)
ARIPI: Ionut Dumitru (CSA Steaua), Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens),Jack Cobden (CSM Bucuresti), Robert Neagu (CSA Steaua)
FUNDASI: Catalin Fercu (Timisoara Saracens), Marius Simionescu (Timisoara Saracens)

STAFF: Lynn Howells (antrenor principal), Massimo Cuttitta (antrenor inaintare), Rob Moffat (antrenor treisferturi), Olivier Rieg (preparator fizic)

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby