Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugby Europe Championship: Stejarii au luat bonus la BruxellesRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Mar 2017

Rugby Europe Championship: Stejarii au luat bonus la Bruxelles

Echipa națională de rugby a României a reușit o victorie cu bonus ofensiv la Bruxelles, în fața Belgiei, în etapa a patra a Rugby Europe Championship. Stejarii s-au impus cu scorul de 33-17 (14-0), după o dublă de eseuri a aripii Jack Cobden, aflat la debutul în naționala noastră. Englezul legitimat la CSM București a înscris cele două încercări din prima repriză, ambele transformate de Vlaicu.

În partea secundă, Van Heerden a înscris după o presiune de peste 20 de faze consecutive ale Stejarilor, iar Vlaicu a transformat din nou. Belgienii au venit până la patru puncte ecart, 21-17, însă finalul ne-a aparținut. Echipa noastră a marcat două eseuri grație unui mol de margine de neoprit, autorii fiind Van Heerden, respectiv Vlaicu, care și-a și transformat propria încercare.

Florin Vlaicu, ajuns la selecția cu numărul 100, a realizat un total de 13 puncte în acest meci.

România a preluat, momentan, conducerea în grupă, cu 15 puncte. Bonusul ofensiv a fost contabilizat grație raportului de eseuri de 5 la 2 în favoarea noastră. Următorul meci al Stejarilor în campania continentală va avea loc duminică, 19 martie, de la ora 15.00, cu Georgia, pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din București.

Alte știri din Rugby