Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugby Europe Championship: Primul XV pentru meciul cu GermaniaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
09 Feb 2018

Rugby Europe Championship: Primul XV pentru meciul cu Germania

Naționala de rugby a României va debuta sâmbătă, 10 februarie, de la ora 16:00, pe Stadionul Cluj Arena din Cluj, contra Germaniei într-un nou sezon al Rugby Europe Championship. Această întâlnire precum și următoarele trei care vor urma sunt decisive pentru calificarea directă la turneul final al Cupei Mondiale din 2019. Meciul va fi transmis în direct pe Telekom Sport.

Pentru aceasta partida, staff-ul tehnic a stabilit echipa care va intra pe teren. Este de subliniat revenirea lui Valentin Ursache si a lui Alin Coste, ambii reintorcandu-se printre Stejari dupa aproape trei ani. De asemenea, este de remarcat tripleta inedita din linia  a treia  alcatuita din experimentatii Valentin Ursache, Mihai Macovei si Stelian Burcea, dar si faptul ca fratii Ursache, Andrei si Valentin se vor afla din nou impreuna, pentru a opta oara in Primul XV. Capitanul echipei este Mihai Macovei.

Catalin Fercu revine si el in echipa nationala dupa o mai veche accidentare si va bifa selectia cu numarul 99 fiind la un singur pas de a deveni al doilea jucator din istoria echipei nationale care se poate lauda cu calitatea de centurion.

In Primul XV se afla cinci jucatori care evolueaza in Franta, 3 de la Timisoara Saracens, 3 de la Steaua, 2 de la CSM Bucuresti si 2 de la Stiinta Baia Mare.

România:1.Mihaita Lazar (Castres), 2.Andrei Radoi (Timisoara Saracens), 3.Andrei Ursache (Carcassonne), 4.Johan Van Heerden (Stiinta Baia Mare), 5.Marius Antonescu (Colomiers), 6.Valentin Ursache (Oyonnax), 7.Mihai Macovei (C) (Colomiers), 8.Stelian Burcea (CSM Bucuresti), 9.Florin Surugiu (Steaua Bucuresti), 10.Florin Vlaicu (Steaua Bucuresti), 11.Ionut Dumitru (Steaua Bucuresti), 12.Sione Fakaosilea (Stiinta Baia Mare), 13.Paula Kinikinilau (CSM Bucuresti), 14.Tangimana Fonovai (Timisoara Saracens), 15.Catalin Fercu (Timisoara Saracens)

Rezerve: 16.Florin Bardasu (Stiinta Baia Mare), 17.Ionel Badiu (Timisoara Saracens), 18.Alexandru Tarus (Sale Sharks), 19.Alin Coste (Carcassonne), 20.Andrei Gorcioaia (Massy), 21.Valentin Calafeteanu (CSM Bucuresti), 22.Stephen Shennan (Timisoara Saracens), 23.Jack Umaga (Timisoara Saracens)

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby