Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugby Europe Championship: Meciul România – Belgia se va juca cu porțile închiseRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Mar 2020

Rugby Europe Championship: Meciul România – Belgia se va juca cu porțile închise

Naționala de rugby a României va întâlni sâmbătă, 14 martie, ora 15:00 (în direct pe TVR 1), la Botoșani, în ultimul meci din sezonul 2020 al Rugby Europe Championship, Belgia.

Având în vedere Hotararea nr. 6 din 06.03.2020 emisa de Grupul de suport tehnico-stiintific privind gestionarea bolilor inalt contagioase pe teritoriul Romaniei si adresa nr. 14 a Ministerului Tineretului si Sportului din 08.03.2020, referitoare la masurile de preventie impuse de Guvernul Romaniei in vederea combaterii epidemiei de coronavirus (COVID – 19), meciul Romania – Belgia programat sambata, 14 martie, de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Botosani, se va juca fara spectatori.

In acest caz, accesul pe stadion al persoanelor autorizate va fi permis in conformitate cu prevederile Art. 30 Accesul persoanelor in spatiul tehnic si incinta terenului, alin. 6 punct d si f, din Regulamentul privind organizarea activitatii rugbystice (ROAR).

Astfel, accesul reprezentantilor mass-media se va face pe baza unui tabel nominal, in limita unui jurnalist/organ de presa. Solicitarile de acreditare pot fi transmise pana vineri, 13 martie, ora 12:00, pe adresa de e-mail: frr@frr.ro.

De asemenea, ieri, 10 martie, membrii Colegiului Director al Federatiei Romane de Rugby, au decis programarea competițiilor organizate de FRR, la toate categoriile de copii și juniori, dupa reluarea cursurilor scolare, anuntata pentru 22 martie. De asemenea, cele doua turnee de rugby 7 DNS programate pentru weekendurile 14-15 martie si 21-22 martie, au fost amanate pentru date ce vor fi stabilite si anuntate ulterior.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby