Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Rugby Europe Championship: Meciul România – Belgia se suspendăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
30 Ian 2021

Rugby Europe Championship: Meciul România – Belgia se suspendă

Programat pe 7 februarie, la Craiova, meciul dintre România și Belgia, din ultima etapă a ediției 2020 a Rugby Europe Championship nu va mai avea loc.

Rugby Europe, forul continental care organizează această competiție a anunțat în această seară că Federația Belgiană de Rugby a informat  oficial că din cauza contextului pandemic actual, autoritățile belgiene nu permit echipei naționale de rugby să  părăsească țara pentru a călători în România,  în ciuda faptului că la noi în țară nu sunt în acest moment restricții care să împiedice disputarea meciurilor din Rugby Europe Championship.

Colegiul Director al Rugby Europe se va reuni zilele următoare pentru a lua o decizie legată de acest meci și de implicațiile pe care le are în desfășurarea viitoare a competiției.

Ultima etapă a Rugby Europe Championship, programată pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 noiembrie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza situației sanitare, fiind stabilite, în cele din urmă, a se disputa pe 7 februarie 2021.

În această etapă, pe lângă meciul România – Belgia, mai sunt programate a se  disputa Georgia – Rusia și Spania – Portugalia.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby