Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
Romanian Xtreme Fighting pune Craiova pe jar
09 Mar 2015

Romanian Xtreme Fighting pune Craiova pe jar

12 meciuri, 24 de luptători din România și din străinătate și multă adrenalină - acestea sunt ingredientele galei de MMA Romanian Xtreme Fighting programată la Craiova pe 16 martie.

MMA-ul sau artele marțiale combinate reprezintă un cocktail de sporturi de contact. Sportivi proveniti din box, kickboxing, jiu-jitsu, lupte sau judo luptă într-o cușcă hexagonala pe durata a 3 runde de câte 5 minute. Vor intra în cușcă în Bănie, printre alții, mehedinţeanca Diana Belbiţa, neînvinsă în MMA-ul profesionist autohton și craioveanul Florin Boboc - multiplu campion național de greco-romane, luptătorii Tolea Ciumac și Cristian Mitrea, precum și kickboxerii Marius Tiţă și Ionuţ "Pitbul" Atodiresei.

Gala programează 10 meciuri de băieți și două de fete. Show-urile de arte marțiale mixte Romanian Xtreme Fighting sunt organizate de promotorul brașovean Sebastian Vieru. Ultimele 4 gale organizate sub brandul RXF la Botoșani, Sibiu, București și Brasov s-au disputat cu casa închisă. Pentru prima oară în istoria sporturilor de contact din România un astfel de eveniment a adunat în polivalenta bucureșteană 5000 de spectatori, în decembrie 2014.

Marea vedetă a promoției RXF este fostul judoka Alexandru Lungu, 39 de ani, campion mondial de judo U-20 și participant la JO de la Atlanta 1996. Lungu va intra în cușcă la RXF 18, eveniment care, foarte probabil, va fi organizat în a doua jumătate a lunii aprilie la Cluj-Napoca.

Evenimentul Romanian Xtreme Fighting de la Craiova, din 16 martie, va fi transmis în direct de postul de televiziune Sport.ro începând cu ora 20.00.

Alte știri din Arte marțiale