Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
Romanian Darts Festival, la a patra ediție încheiată cu succes
31 Ian 2019

Romanian Darts Festival, la a patra ediție încheiată cu succes

Cea de-a patra ediție a Romanian Darts Festival (RDF) a ajuns la final, trofeele fiind cucerite de Karolina Podgórska (RCDO feminin), John Michael (RCDO masculin), Aileen de Graaf (RIDO feminin) și David Parletti (RIDO masculin). Competiția a fost organizată de către Federația Română de Darts și găzduită de Hotel Intercontinental, între 25 și 27 ianuarie 2019.

Pentru premiile de peste 15.000 de euro s-au întrecut mai mult de 400 de jucători, din 29 de țări. Pe lista celor mai bune rezultate obținute de români și-au trecut numele Andreea Brad (locul cinci la RCDO), Alexandru Stoian (locul nouă la RIDO) și Adrian Frim (locul 17 la RIDO&RCDO). De asemenea, Tony O'Shea, triplu vicecampion mondial, a fost unul dintre participanții de seamă, reușind o clasare de locul nouă la RCDO.

Romanian Darts Festival a fost ultima mare provocare, înainte de Campionatul Mondial de darts, care va fi organizat de țara noastră, pentru întâia oară de către o țară din Europa de Est, între 7 și 12 octombrie 2019, la Grand Hotel Italia Cluj. Campionatul Mondial de darts a ajuns la a XXII-a ediția și abia a opta organizată pe continetul european, cu excepția țărilor din Marea Britanie. Este cel mai mare eveniment sportiv de darts adresat loturilor naționale, atât masculine, cât și cele feminine, precum și juniorilor din întreaga lume, iar Federația Română de Darts preconizează participarea a peste 600 de sportivi, din cadrul a peste 45 de delegații de oficiali.

Despre Federația Română de Darts

Federația Română de Darts a fost înființată în anul 2008 și a parcurs toate etapele necesare introducerii unei noi ramuri sportive și recunoașterea ca federație națională. În tot acest timp, a introdus în circuitul mondial două Open-uri internaționale și a organizat Campionatul European de Darts din 2014. Detalii despre competițiile organizate de Federația Română de Darts sunt disponibile pe site-ul oficial și pagina de Facebook.

Alte știri din Alte sporturi