Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România va întâlni Finlanda în sferturile de finală ale Europenelor U16Mircea Rosca / SportPictures.eu
22 Aug 2018

România va întâlni Finlanda în sferturile de finală ale Europenelor U16

Ultimele dispute din cadrul fazei inaugurale ale FIBA U16 Women’s European Championship, Division B, întreceri care se desfășoară în aceste zile în arenele sportive din Podgorica, au adus naționalei feminine de cadete a României mult dorita calificare in sferturile de finală, echipa pregătită de antrenorul Miroslav Popov reușind să acceadă în faza meciurilor eliminatorii.

Astfel, dupa ce Israel a dispus de Irlanda, cu 52-38, si a clarificat astfel situatia din Grupa C, tinerele baschetbaliste pregatite de antrenorul Miroslav Popov au zburdat pe teren in disputa cu modesta selectionata a Kosovo si au reusit dupa un joc pe care l-au dominat in totalitate sa obtina victoria cu scorul de 77-44.

In urma rezultatelor din prima faza, iata cum arata clasamentul final al Grupei C, cu precizarea ca primele doua echipe au obtinut calificarea in sferturile de finala si continua astfel lupta pentru accederea in elita continentala:
1. Israel – 10 puncte (5 victorii)
2. România – 9 puncte (4 victorii, 1 infrangere)
3. Irlanda – 8 puncte (3 victorii, 2 infrangeri)
4. Elveția – 7 puncte (2 victorii, 3 infrangeri)
5. Luxemburg – 6 puncte (1 victorie, 4 infrangeri)
6. Kosovo – 5 puncte (5 infrangeri)
 
Conform programului competitional anuntat de FIBA, reprezentativa feminina de cadete a Romaniei urmeaza sa evolueze in cadrul sferturilor de finala impotriva castigatoarei Grupei D, Finlanda, jocul urmand sa se dispute, in data de 23 august, de la ora 17:00, in “University Sports&Culture Hall” din Podgorica.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Juniori