Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Romania va disputa doua meciuri acasa si trei in deplasare in sezonul 2021 al Rugby Europe ChampionshipRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Feb 2021

Romania va disputa doua meciuri acasa si trei in deplasare in sezonul 2021 al Rugby Europe Championship

Rugby Europe a anunțat astăzi calendarul competițional pentru ediția 2021 a Rugby Europe Championship, care va consemna și debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială din Franța pentru zona europeană. Primele două clasate în ierarhia cumulată a competiției 2021 – 2022 se vor califica direct la Cupa Mondială, în timp ce ocupanta locului 3 va merge la turneul final de recalificare.

Stejarii vor debuta în competiție în primul weekend din luna martie, într-un meci din deplasare, cu Rusia. De altfel, România va disputa două partide pe teren propriu, cu Spania și câștigătoarea barajului dintre Belgia și Olanda și trei partide în deplasare, cu Rusia, Portugalia și Georgia.

Competiția va începe în luna martie cu un program diferit față de alte ediții, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, meciul de baraj dintre ultima clasată în ediția 2020 a Championship, Belgia și câștigătorea Trophy, Olanda se va putea disputa până pe 13 iunie, câștigătoarea urmând să joace partidele din această ediție în lunile iulie și noiembrie.

Calendar Rugby Europe Championship 2021:
6-7 martie
Rusia – România
Portugalia – Georgia

13-14 martie
Portugalia – România
Spania – Georgia

20-21 martie
Rusia – Georgia
România – Spania

27-28 martie
Georgia – România
Portugalia – Spania

26-27 iulie
Georgia – Belgia /Olanda

3-4 iulie
Spania – Rusia
România – Belgia/Olanda

10-11 iulie
Belgia / Olanda – Portugalia

17-18 iulie
Belgia/Olanda – Spania
Rusia – Portugalia

6-7 noiembrie
Belgia /Olanda – Rusia

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby