Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
România ţinteşte un nou podium mondial la Riga
14 Dec 2018

România ţinteşte un nou podium mondial la Riga

În acest weekend se desfășoară la Riga-Letonia, ediția 2018 a Campionatului Mondial de Dans Sportiv pentru secțiunea dansurilor Latino-Americane destinate categoriei de vârstă Tineret.

La evenimentul organizat sub egida Federației Mondiale de specialitate – W.D.S.F. (World Dance Sport Federation) și-au anunțat participarea perechile campioane și vicecampioane din peste 50 de țări din patru continente.

România va fi reprezentată de perechea Marius Eric Nițu - Antonia Ioana Iosub, pereche mixtă de la cluburile Alessia Dance București și Dance Energy Iași, deținătoarea titlului de campioană de tineret a României și perechea vicecampioană Mihai Cristian Alexandru - Melissa Roberta Ababei de la clubul Generația 9 București.

Sportivii noștri merg la Riga cu speranțe mari de a evolua în finală și de a cuceri un loc pe podium pentru a aduce noi medalii glorioase pentru România.
 

Alte știri din Dans sportiv