Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Alte sporturi
România și-a aflat adversarele în drumul spre eEURO 2020
16 Ian 2020

România și-a aflat adversarele în drumul spre eEURO 2020

UEFA a lansat eEURO 2020, un turneu dedicat echipelor naţionale de eFotbal în care participă toate asociaţiile naţionale de pe continent. Competiția se va disputa prin intermediul KONAMO eFootball PES 2020, joc dedicat UEFA EURO 2020 din această vară.

Într-o primă fază, Federaţia Română de Fotbal a organizat o etapă de selecție online pentru naționala de PES a României. În urma calificărilor, cei patru care și-au câștigat dreptul de a reprezenta țara noastră în competiție sunt: Adrian Urma, Cristian Radu, Cezar Amitricioaiei, Valentin Enciu.

În urma tragerii la sorți care s-a desfășurat miercuri la Leicester România va fi într-o grupă preliminară cu Portugalia, Scoția, Slovenia și Liechtenstein.

Duelurile se vor disputa online, însă în sistem tur-retur. Cel puțin doi jucători trebuie să își reprezinte țara, fiecare în câte o manșă. Dacă echipa este formată din 3 sau mai mulți componenți, fiecare dintre aceștia trebuie să joace măcar o dată în calificări.

Cele 10 câștigătoare de grupă se califică la turneul final, în timp ce ocupantele pozițiilor secunde vor fi împărțite în alte două grupe de câte 5. Primele 3 din această a doua fază vor merge, de asemenea, la eEURO 2020, turneu ce se va disputa la Londra.

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Alte sporturi