Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Futsal
România și-a aflat adversarele de la UEFA Futsal Euro 2018SportPictures.eu
30 Sep 2017

România și-a aflat adversarele de la UEFA Futsal Euro 2018

Calificată pentru a patra oară la un turneu final al Campionatului European de futsal, primul după o pauză de patru ani, naționala României și-a aflat vineri adversarele de la EURO 2018 din Slovenia, în urma tragerii la sorți care a avut loc la Ljubljanski grad.

Astfel, naționala României va face parte din Grupa C, alături de Portugalia și Ucraina. Primele două echipe din fiecare grupă se califică în sferturile de finală.

Gazdele turneului final au prelungit emoțiile delegațiilor prezente la tragerea la sorți mai bine de o jumătate de oră. În tot acest timp a fost prezentate EURO 2018, superbul oraș Ljubljana, gazda competiției și trofeul ce va fi oferit viitoarei campioane a Europei. Au vorbit Radenko Mijatović, președintele Federației Slovene de Fotbal, precum și Aleksander Čeferin, președintele UEFA, născut chiar în Ljubljana.

Turneul final al Campionatului European de futsal din Slovenia se va desfășura în perioada 30 ianuarie – 10 februarie 2018. Meciurile vor fi găzduite de „Arena Stožice” din Ljubljana.

Competiția va fi transmisă, ca și până acum, de Eurosport.

 

Programul României: 

Miercuri, 31 ianuarie: Portugalia - România

Vineri, 2 februarie: România - Ucraina

 

sursa: frf.ro

Alte știri din Futsal