Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Polo
powered by Ariston
România se revanşează în faţa RusieiSportPictures.eu
11 Feb 2014

România se revanşează în faţa Rusiei

Tricolorii conduşi de noul selecţioner Dejan Stanojevic au disputat al patrulea meci din cadrul Ligii Mondiale de polo, în compania selecţionatei Rusiei. După ce în meciul disputat în Rusia poloiştii noştri pierduseră categoric cu scorul de 5-15, astăzi ei au intrat în bazinul din Ghencea hotărâţi să câştige, deşi nu mai aveau şanse de calificare în faza următoare a competiţiei, Serbia dominând grupa de calificare.

După un început echilibrat,cu două reprize încheiate nedecis, 2-2 în fiecare din ele, echipa noastră a reuşit să o câştige pe a treia, graţie preciziei şuturilor la poartă, scor 3-1 şi victoria se contura. Ultima repriză a consemnat o ploaie de goluri pentru jucătorii noştri, revenirea la naţională a lui Ştefan Radu, unul din cei mai buni centri din lume, simţindu-se din plin, 6-2 fiind raportul golurilor în ultima parte a jocului. Aşadar, scor final 13-7 (pe reprize 2-2, 2-2, 3-1,6-2), această victorie fiind de moral pentru dificilul examen de sâmbătă, când naţionala noastră va întâlni Marea Britanie în meci de baraj pentru calificarea la Campionatele Europene.

Marcatorii noştri în această partidă au fost: Negrean (3 goluri), Diaconu (3 goluri), R. Georgescu (2 goluri), C. Radu (2 goluri), Buşilă, Chioveanu, Teohari (câte 1 gol).

Alte știri din Polo