Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
România se confruntă cu Cipru, sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor Olimpia din PloieștiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
16 Aug 2019

România se confruntă cu Cipru, sâmbătă, de la ora 18, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești

Reprezentativa de seniori a României continuă drumul spre turneul final continental din 2021, Vulturii pregătiți de antrenorul Tudor Costescu urmând să primească replica selecționatei similare a Ciprului, sâmbătă, de la ora 18:00. Partida va fi găzduită de Sala Sporturilor Olimpia din Ploiești și contează pentru runda a V-a din cadrul FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qulifiers. Biletele pentru meciul de sâmbătă pot fi achiziționate de pe platforma bilete.ro.

Dupa doua victorii consecutive obtinute in fata Ciprului si Slovaciei in cadrul Grupei F din FIBA EuroBasket 2021 Pre-Qulifiers, nationala de seniori a Romaniei isi mentine intacte sansele de calificare in faza urmatoare de calificare, faza in care va accede doar ocupanta primului loc din aceasta serie. Dornici sa-si continue drumul spre turneul final continental din 2021 si sa acceada in faza urmatoare, Vulturii se pregatesc la Ploiesti sub bagheta antrenorului Tudor Costescu si asteapta urmatoarea partida, cu Cipru, care va avea loc sambata, de la ora 18:00.

Pentru meciul cu Cipru, staff-ul tehnic coordonat de Tudor Costescu are in pregatire un lot format din urmatorii 14 sportivi, urmand ca vineri seara sa se decida asupra numelor celor 12 baschetbalisti care vor imbraca sambata tricoul nationalei tricolore:
Giordan WATSON – CSM CSU Oradea
Lucas TOHATAN – BC CSU Sibiu
Radu VIRNA – Steaua Bucuresti
Mirel DRAGOSTE – SCM Timisoara
Tudor GHEORGHE – BCMU FCA Pitesti
Radu PALICIUC – BCMU FCA Pitesti
Bogdan NICOLESCU (CSM CSU Oradea)
Iulian ORBEANU (BCMU FCA Pitesti)
Bogdan POPA (SCMU Craiova)
Alexandru OLAH (Kangoeroes Basket Mechelen)
Emanuel CATE (UCAM Murcia CB)
Bogdan TIBIRNA (CSM CSU Oradea)
Marius CIOTLAUS (BCMU FCA Pitesti)
Ionut BERCEANU (SCMU Craiova) 
 

In urma rezultatelor din primele trei etape, iata cum arata clasamentul Grupei F, cu mentiunea ca dupa derularea tuturor partidelor din aceasta faza doar prima echipa va accede in FIBA EuroBasket 2021 Qualifiers:

1. ROMANIA – 4 puncte (2 victorii)
2. SLOVACIA – 3 puncte (1 victorie, 1 infrangere)
3. CIPRU – 2 puncte (2 infrangeri)

Conform calendarului competitional, iata programul meciurilor pe care Romania le mai are de disputat in Grupa F, cu precizarea ca, in aceasta seara, la Nicosia, se va disputa o partida foarte importanta pentru economia calificarii, Cipru primind replica Slovaciei:

17 august, ora 18:00
Romania – Cipru  (Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti)

21 august, ora 19:00
Slovacia – Romania (Bratislava)

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet