Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România s-a clasat pe ultimul loc la FIBA U20 European Championship 2018Mircea Rosca / SportPictures.eu
24 Iul 2018

România s-a clasat pe ultimul loc la FIBA U20 European Championship 2018

Duminică seara a căzut cortina peste FIBA U20 European Championship 2018, întreceri continentale care au fost găzduite în ultimele zile de arenele sportive din localitatea germană Chemnitz.

In ultima zi a competitiei, nationala noastra de tineret a jucat impotriva selectionatei similare a Islandei, pentru locurile 15-16, dupa ce sambata Romania a cedat in fata Suediei, cu 72-80, iar Islanda a capotat in fata Greciei, cu 86-104. Duminica, la finalul unei partide echilibrate doar in primele doua sferturi, scor la pauza 42-47, “Vulturii” pregatiti de antrenorul Mihai Silvasan au cedat si in fata Islandei, cu scorul de 84-103, si au ocupat, astfel, ultimul loc in clasamentul final.

De altfel, conform FIBA, in urma tuturor rezultatelor inregistrate la Chemnitz, nationalele Suediei, Islandei si Romaniei au retrogradat in esalondul secund european, in vreme ce podiumul continental a fost ocupat, in ordine, de Israel, Croatia si Germania. In marea finala a FIBA U20 European Championship 2018, selectionata Israel a reusit sa depaseasca clar nationala Croatiei, cu scorul de 80-66, in vreme ce in finala mica a competitiei continentale, Germania a dispus de Franta, cu scorul de 80-71.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Juniori