Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
România s-a clasat pe poziția secundă la Campionatul European U19Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Nov 2015

România s-a clasat pe poziția secundă la Campionatul European U19

În finala Campionatului European U19, care a avut loc în Portugalia, România a pierdut în fața Spaniei cu rezultatul de 24-3, după ce la pauza ibericii conduceau cu 5-3, astfel că Stejăreii au ratat șansa calificării la World Rugby U20 Trophy.

Prima repriza a fost echilibrata si dupa ce Spania a deschis scorul in minutul 13 prin eseul lui Dominguez, ambele echipe au cautat sa se apropie decisiv de terenul de tinta al adversarei, iar Melinte a redus din diferenta gratie unei lovituri de pedeapsa. In partea secunda, ibericii au preluat initiativa si dupa numai cinci minute, Pacheco a strapuns defensiva noastra, eseul fiind transformat de Rabago. Diferenta in favoarea Spaniei a crescut dupa o noua incercare a aripii Parry, astfel ca rezultatul devenise 17-3. Pilierul Zabala a marcat al patrulea eseu al partidei, transformat de Mateu si astfel s-a conturat rezultatul final, 24-3 iar Spania a castigat in premiera titlul de campioana europeana la categoria de varsta U19.

Stejareii, dupa succesele obtinute cu Polonia si Portugalia, s-au ales cu medaliile de argint, aceasta fiind cea mai buna prezenta la un turneu final al Campionatului European U19 din ultimii sapte ani.

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby