Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
România s-a clasat pe locul 17 la FIBA U20 European Championship, Division B, Matosinhos 2019frbaschet.ro
21 Iul 2019

România s-a clasat pe locul 17 la FIBA U20 European Championship, Division B, Matosinhos 2019

Reprezentativa de tineret a României a ocupat locul 17 la FIBA U20 European Championship, Division B, după ce “Vulturii” au reușit să-și adjudece ambele confruntări disputate pentru stabilirea locurilor 17-21 din clasamentul întrecerilor care au fost găzduite de localitatea portugheza Matosinhos.

Dupa evolutii contradictorii in faza grupelor, faza in care a ocupat ultimul loc din Grupa B, cu un activ de patru esecuri consecutive, nationala tricolora pregatita de antrenorul Dan Fleseriu a intrat in lupta pentru locurile 17-21. “Vulturii” au dat ochi mai intai cu Irlanda, echipa clasata pe locul 5 in Grupa A. La capatul unui joc in care baschetbalistii romani au preluat initiativa si au reusit sa-si treaca in cont trei din cele patru sferturi, Romania s-a impus in fata “insularilor”, cu scorul de 65-57.

Duminică, in ultimul meci de clasament, nationala noastra a dispus de selectionata similara a Kosovo, cu scorul de 66-56. Astfel, cu patru infrangeri si doua victorii la activ, Romania a ocupat locul 17 la FIBA U20 European Championship, Division B.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet