Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Rugby
powered by Samurai Sports
Romania, pe locul 14 în clasamentul internaționalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
21 Nov 2017

Romania, pe locul 14 în clasamentul internațional

Prima victorie a lunii noiembrie a condus la o mai bună poziționare la nivel internațional pentru reprezentativa noastră. Dacă înaintea meciului test contra Samoa, încheiat sâmbătă cu scorul final de 17-13, România ocupa poziția a 15-a, luni site-ul oficial al World Rugby a anunțat varianta actualizată a clasamentului, cu țara noastră pe locul 14.

Victoria Stejarilor, corelata cu victoria Japoniei in fata celor din Tonga, 39-6, s-a reflectat in aceasta schimbare in ierarhie, partidele programate pentru acest sfarsit de saptamana fiind la randul lor prilejul unor posibile schimbari. Pe 25 noiembrie, de la 18:00, pe Stadionul National Arcul de Triumf, Romania va intalni Tonga, echipa careia i-am luat locul, pozitionarea adversarilor de sambata fiind acum pe treapa cu numarul 15.

In aceeasi zi sunt programate si confruntarile dintre Italia si Africa de Sud, Tara Galilor si Noua Zeelanda, Scotia si Australia, Anglia si Samoa, Georgia si SUA, Franta si Japonia. 

 

sursa: frr.ro

Alte știri din Rugby