Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
România participă cu peste 100 de sportivi la Campionatul Mondial WUKF din Polonia SportPictures.eu
07 Oct 2014

România participă cu peste 100 de sportivi la Campionatul Mondial WUKF din Polonia

România va fi reprezentată de peste 100 de sportivi la Campionatul Mondial de karate pentru copii, cadeți și juniori se va desfășura în perioada 15-20 octombrie, la Szczecin, în Polonia.

La această competiție vor participa numeroși practicanți ai karate-ului cu vârste cuprinse între 7 și 20 de ani.

Campionatul Mondial WUKF pentru copii, cadeți și juniori, ajuns la a V-a ediție, este un nou pas în strategia mondiala WUKF de promovare a karate-ului, la nivel mondial, în rândul tinerei generații.

Karate este un sport, o artă, un mod de viață armonios, care oferă o educație sănătoasă copiilor din întreaga lume. Campionatul Mondial din Polonia este o competiție oferită de WUKF în care tinerii practicanți își vor demonstra măiestria.

Federația Română de Karate WKC aliniază la startul acestei ediții un lot federal susținut de Ministerul Tineretului și Sportului de 27 de competitori, dar cu ajutorul cluburilor membre ale federației, părinților și nu în ultimul rând al sponsorilor, FRK WKC deplasează în Polonia un număr de peste 100 de copii, cadeți și juniori, oferind astfel șansa tuturor celor cu un real talent să ia parte la acest eveniment.

''Sunt convins că sportivii noștri vor confirma din nou pregătirea asiduă derulată atât în cadrul cluburilor, cât și la cantonamentele organizate de federație. Vom avea adversari puternici din Statele Unite ale Americii, Italia, Anglia și evident țara gazdă, Polonia, dar sportivii noștri sunt pregătiți să facă față tuturor provocărilor'', a spus președintele Federației Române de Karate WKC, Liviu Crișan.

Conducerea FRK WKC ține să mulțumească tuturor susținătorilor membrilor delegației României și îi asigură ca sportivii din țara noastră vor face totul ca România să rămână în elita karate-ului mondial, chiar să-și mențină primul loc câștigat la ultima ediție.

Agenția Națională de Presă AGERPRES va asigura acoperirea evenimentului cu un redactor la fața locului și va transmite LIVE STREAMING Campionatul Mondial din Polonia.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Arte marțiale