Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Lupte
România, medaliată la Cupa EuropeiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Nov 2016

România, medaliată la Cupa Europei

La Sala Apollo din București a avut loc în week-end Cupa Europei la lupte. La stilul greco-romane, echipa noastră a obținut o medalie de bronz istorică, după victoria din primul tur contra Poloniei, cu scorul de 5-3.

Sportivii noștri au fost învinși cu același scor în semifinale, de Ucraina, însă în finala mică, împotriva Georgiei, formație cu doi campioni olimpici în componență, am cucerit medalia de bronz. Scorul a fost egal, 4-4, însă la punctele de penalizare, următorul criteriu de departajare, am fost mai buni și astfel am ocupat poziția a treia a podiumului de premiere.

Pe de altă parte, Comitetul Olimpic Internațional a confirmat vestea că Ștefan Gheorghiță este medalia cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, la lupte libere, categoria de greutate 74 de kilograme, în urma descalificării pentru dopaj a uzbecului Soslan Tigiev, vicecampion olimpic până la invalidarea respectivă.  

Alte știri din Lupte