Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
România, locul trei la Campionatul Balcanic de semimaraton de la Zagreb
25 Aug 2020

România, locul trei la Campionatul Balcanic de semimaraton de la Zagreb

Capitala Croației, Zagreb, a găzduit duminică, 23 august 2020, ediția a noua a Campionatului Balcanic de semimaraton. S-a concurat la masculin și feminin, cu participare din Turcia, Republica Moldova, România, Croația, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Slovenia și Macedonia de Nord.

Țara noastră a fost reprezentată de patru sportivi: Marius Ionescu, Ștefan Gavril, Liliana Dragomir și Adelina Paulina Bălțoi.
La finalul cursei s-au făcut clasamente atât la individual, cât și la echipe.

Cel mai bun rezultat pentru delegația țării noastre a fost obținut în proba pe echipe masculin, acolo unde România a cucerit medalia de bronz grație timpilor individuali: Ștefan Gavril – 1:07.11 (locul 4 individual) și Marius Ionescu – 1:11.21 (locul 7 individual).

La feminin, România s-a clasat pe locul cinci, iar timpii celor două sportive din țara noastră au fost următorii: Liliana Dragomir – 1:15.38 (locul 5 individual) și Adelina Paulina Bălțoi – 1:24.58 (locul 12 la individual).

La echipe s-au impus Croația (la feminin) și Turcia (la masculin).

La individual primii au fost: Maxim Răileanu (Rep. Moldova) – 1:05:58 și Fatma Demir (Turcia) – 1:13.48.

 

sursa: fra.ro

Alte știri din Atletism