Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
România, locul 3 la turneul de la CracoviaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Mai 2015

România, locul 3 la turneul de la Cracovia

Naționala masculină de handbal a României s-a clasat pe locul al treilea în turneul de la Cracovia, după ce a învins formația Egiptului cu scorul de 28-21 (15-13), duminică, în ultimul său meci.

Vali Ghionea a fost și de data aceasta cel mai bun marcator al tricolorilor, cu 6 reușite, câte trei goluri au înscris Daniel Bera, Andrei Mihalcea, Marius Novanc și Demis Grigoraș, câte două goluri au reușit Marius Mocanu, Dan Racoțea, Marius Stavrositu și Bogdan Criciotoiu, câte un gol au marcat Cristian Ghiță și Alex Csepreghi.

Pentru egipteni au marcat Aly Hesham - 5 goluri, Mohamed Alaa - 4, Ahmed Abdelsalam - 4, Omar Elwakil - 3, Mamdouh Taha - 3, Ahmed Alaa - 1, Mohamed Ali - 1.

Au arbitrat polonezii Bartosz Leszczynski și Marcin Piechota.

În primele două partide, România a fost învinsă de Polonia cu 27-21 (12-10) și de Brazilia cu 30-28 (17-12). Polonia și Brazilia se vor întâlni în meciul care va decide câștigătoarea competiției.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Fotbal