Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
România la mondiale și europene in acest weekend
08 Sep 2017

România la mondiale și europene in acest weekend

Dupa evoluția din anii trecuți Federația Româna De Dans Sportiv a adunat în zestre un număr impresionant de medalii la nivel european și mondial care au situat acest sport în marea elită a lumii.

Romania spera ca si anul acesta sa faca o figura frumoasa si sa obtina rezultate pe masura .

La Chengdu (China), in data de 10 Septembrie, la Campionatul Mondial de Adulti Dansuri Standard, Romania este prezenta cu Rares Cojoc & Andreea  Matei (campioni nationali ai Romaniei) si perechea formata din Paul Rednic & Roxana Lucaciu (vicecampioni nationali)

In Slovacia, la Bratislava, pe data de 8 Septembrie, la Campionatul European de Tineret Dansuri Standard, Romania este reprezentata Tiberiu Stan & Daria Grigore (campioni nationali) si Sebastian Zicoane & Anca Copos (vicecampioni nationali).

Pe 9 Septembrie la Campionatul Mondial de Junior II Dansuri Standard Romania este reprezentata de Ciprian Marita & Oana Bumba (campioni nationali), Andrei Petcu & Bianca Buzuleac (vicecampioni nationali).

Alte știri din Dans sportiv