Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
România la Mondialele de sanieAFP / Mediafax Foto
31 Ian 2016

România la Mondialele de sanie

Echipa națională de sanie a României a participat la Campionatele Mondiale de sanie de la Konigssee, din Germania. La simplu masculin, Valentin Crețu a ocupat locul 18, iar Bogdan Popa a sosit pe 39. La feminin, Raluca Strămăturaru a încheiat pe locul 22.

La dublu, România a fost reprezentată de două echipaje, care s-au clasat pe locurile 17 și 18. În alcătuire au intrat Cosmin Atodiresei și Ștefan Musei, respectiv Daniel Popa și Ionuț Țăran.

La proba de ștafetă, România s-a clasat pe locul 9. Echipa a fost alcătuită din Raluca Strămăturaru, Valentin Crețu și dublo-ul Cosmin Atodiresei-Ștefan Musei.

La forerun masculin, Valentin Crețu a fost pe locul 4. La feminin Raluca Strămăturaru a ocupat locul 13, iar dublo-urile au respectat ordinea, clasându-se pe locurile 10, respectiv 13.

Totodată, la Konigssee au avut loc și întrecerile Campionatelor Mondiale de tineret U23. Daniel Popa s-a clasat pe locul 18, iar dublo-ul lui Cosmin Atodiresei și Ștefan Musei a fost aproape de o medalie, terminând coborârea pe locul 4.  

Alte știri din Sporturi de iarnă