Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
România își află miercuri adversara din primul tur al Fed CupCosmin Iftode / SportPictures.eu
02 Iun 2015

România își află miercuri adversara din primul tur al Fed Cup 2016

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta unul din capii de serie Cehia, Rusia, Italia sau Germania în primul tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, ediția 2016, în urma tragerii la sorți care va fi efectuată miercuri la Muzeul Federației Franceze de Tenis de la Roland Garros, de la ora locală 12,00 (13,00, la București).

Cehia și Rusia sunt finalistele ediției 2015, precum și primele două clasate în clasamentul Fed Cup, Italia ocupă locul al treilea, iar Germania este a patra. România ocupă locul 7 în clasamentul competiției, celelalte echipe care nu vor fi capi de serie fiind Franța (5), Olanda (6) și Elveția (8).

Capi de serie în Grupa Mondială II vor fi Australia, Serbia, Polonia și Canada, celelalte formații fiind Belarus, Slovacia, Spania și SUA.

Meciurile din primul tur vor avea loc pe 6-7 februarie 2016, semifinalele și meciurile de baraj pe 16-17 aprilie, iar finala de anul viitor este programată pe 12-13 noiembrie.

În aprilie, România a învins Canada cu scorul de 3-2, la Montreal, în meci de baraj pentru Grupa Mondială și s-a calificat în eșalonul de elită al Fed Cup pentru prima oară din 1992.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Tenis de câmp