Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
România, învinsă în finala Trofeului CarpațiMircea Rosca / SportPictures.eu
27 Nov 2016

România, învinsă în finala Trofeului Carpați

Naționala feminină România A a fost învinsă de reprezentativa Ungariei cu scorul de 29-24 (14-12), în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în finala Trofeului Carpați.

Pentru echipa noastră au evoluat următoarele jucătoare: Denisa Dedu, Elena Voicu - Laura Chiper (2 goluri), Andreea Chiricuță, Gabriella Szucs, Marinela Neagu (1), Melinda Geiger (4), Crina Pintea, Eliza Buceschi (5), Aurelia Brădeanu (1), Cristina Laslo, Cristina Florică (2), Cristina Zamfir (6), Laura Popa, Aneta Udriștioiu (1), Florina Chintoan (1), Oana Manea, Mădălina Zamfirescu (1). Selecționer: Martin Ambros.

Acesta a fost ultimul meci la echipa națională pentru interul Aurelia Brădeanu, care, la 37 de ani, și-a anunțat retragerea din activitatea competițională de performanță. Marea noastră handbalistă a primit un trofeu pentru întreaga carieră, înmânat de către președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu.

În finala mică a Trofeului Carpați, România B a pierdut cu Olanda B, scor 31-29, după aruncările de departajare de la 7 metri. În timpul regulamentar de joc, scorul a fost egal, 26-26.

Alte știri din Handbal