Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
Romania intra in focurile FIBA U16 European Championship, Division B, Sarajevo 2018Mircea Rosca / SportPictures.eu
07 Aug 2018

Romania intra in focurile FIBA U16 European Championship, Division B, Sarajevo 2018

Dupa ce s-a pregatit la Galati si Craiova si a bifat si cateva meciuri de verificare, nationala masculina de cadeti a Romaniei a plecat spre Sarajevo pentru a participa la FIBA U16 European Championship, Division B, intreceri la care si-au anuntat prezenta 24 de reprezentative nationale. Conform programului stabilit de FIBA, nationala Romaniei va evolua in cadrul Grupei A, alaturi de selectionatele similare ale Suediei, Portugaliei, Marii Britanii, Irlandei si Luxemburgului.

Tinerii baschetbalisti pregatiti de antrenorul Florin Nini vor beneficia de cateva antrenamente de acomodare in “Sport Hall Skenderija” din Sarajevo iar miercuri seara este programata sedinta tehnica de validare a participantilor, pe lista Romaniei fiind prezenti urmatorii sportivi:
Cristian COTOARA – Agronomia Bucuresti
Anton ROTARU - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Toma LUNGOCI - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Stefan GRASU – CSU Stiinta Bucuresti
Dragos AXINTE - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Matei BODEA – Agronomia Bucuresti
David VAIDA – Agronomia Bucuresti
Vlad MARINAU – LPS Bihorul Oradea
Alexandru LAZAR – Agronomia Bucuresti
Tudor TODEA - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Luca DOMOCOS - U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
Mihai CARCOANA – U-Banca Transilvania Cluj-Napoca
 
Din staff-ul tehnic al Romaniei fac parte Florin NINI, antrenor principal, Razvan CENEAN si Flavius LAPUSTE, antrenori secunzi, Liviu DUMITRU, preparator fizic, Aba BALINT, kinetoterapeut, si Igor GEORGIEV, antrenor coordonator FRB.

Dupa disputarea meciurilor din faza grupelor, primele doua clasate vor accede in sferturile de finala, echipele situate pe locurile 3 si 4 vor intra in batalia pentru locurile 9-16 iar echipele situate pe locurile 5 si 6 vor continua competitia in grupa valorica pentru locurile 17-24.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Juniori