Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
România încheie Mondialul de curling mixt cu două victoriiAFP / Mediafax Foto
29 Apr 2014

România încheie Mondialul de curling mixt cu două victorii

Echipa națională mixtă de curling a României, în alcătuirea Diana Butucea-Allen Coliban, a reușit să obțină două victorii de palmares în ultimele jocuri pe care le-a susținut la Campionatul Mondial de la Dumfries, din Scoția.

Tricolorii s-au impus cu 10-6 în meciul cu Slovacia, în prima sesiune. Aureolați de acest prim succes, componenții noștri au intrat mult mai încrezători în forțele proprii pe gheață, pentru al doilea joc al zilei și, implicit, ultimul din faza grupelor. Olanda nu a putut ține ritmul cu noi, așa că la final victoria s-a conturat logic, tabela de scor indicând 7-3 în favoarea noastră.

Cu cele două victorii repurtate ieri, România s-a clasat pe un onorant loc 6 în grupa preliminară, lăsând în urmă chiar pe Olanda și Slovacia.

Desigur că pentru a ajunge la performanțe care să se fructifice și în rezultate mai este mult, curlingul fiind abia în faza romantică în România. Oricum, aceste două izbânzi de la Dumfries reprezintă însă o suficientă injencție de moral pentru viitor. 

Alte știri din Sporturi de iarnă