Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
România în prima grupă valorică la tragerea la sorți pentru EHF Euro 2020 Sorin Pană / SportPictures.eu
08 Mai 2020

România în prima grupă valorică la tragerea la sorți pentru EHF Euro 2020

Federația Europeană de Handbal a făcut joi publică procedura tragerii la sorți pentru turneul final al Campionatului European de Handbal Feminin 2020, găzduit de Danemarca și Norvegia (3-20 decembrie). Aflată printre cele 16 echipe care au obținut calificarea la acest turneu final, România va face parte din prima grupă valorică la tragerea la sorți programată să aibă loc pe 18 iunie, ora 12:00, la sediul EHF din Viena și transmisă în direct pe pagina oficială de facebook a EHF și pe canalul oficial de Youtube.

Grupe Valorice

Grupa 1: Franța, Rusia, Olanda, România

Grupa 2: Norvegia, Ungaria, Suedia, Danemarca

Grupa 3: Muntenegru, Germania, Serbia, Spania

Grupa 4: Slovenia, Polonia, Cehia, Croația

Organizatorii au decis deja ca Norvegia să facă parte din grupa D (Trondheim), iar Danemarca din grupa A (Herning). Arena Spektrum din Trondheim va găzdui și grupa C în care a fost distribuită Olanda, în timp ce grupa B, în care va juca Suedia, se va desfășura la Frederikshavn.

Locurile de desfășurare ale grupelor principale vor fi Stavanger, în Norvegia, și Herning, în Danemarca. Weekendul final al turneului se va desfășura la Telenor Arena în capitala Norvegiei, Oslo.

 

sursa: frh.ro

Alte știri din Handbal