Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
România, în grupa F de calificareSportPictures.eu
04 Feb 2014

România, în grupa F de calificare

Luni, 3 februarie, la Barcelona, în Hotelul Majestic, au avut loc tragerile la sorţi pentru meciurile de calificare la Campionatul European de baschet din 2015, Ucraina.

România va întâlni echipele din Letonia, Suedia şi Slovacia, în grupa F. Se va juca fiecare cu fiecare. Prima noastră partidă va fi cu Slovacia, pe 10-august; apoi, jucăm cu Suedia, pe 13 august; ultimul meci al grupei va fi cu Letonia, pe 17-august. Orele jocurilor se vor stabili ulterior, în zilele 10, 13, 17, 20, 24 şi 27 august, 2014

Calificarea va fi asigurată pentru 13 echipe de primul loc din cele şapte grupe de calificare (A-G) şi de cele mai bune şase locuri doi. La EuroBasket 2015, sunt deja calificate: Franţa, Lituania, Spania, Croaţia, Slovenia, Ukraina, Serbia, Finlanda, Grecia şi Turcia, în virtutea dreptului de participare la CM 2014. Estonia este calificată din meciurile rundei întâi.

Tot luni, s-au tras la sorţi şi grupele din Campionatul Mondial de Baschet 2014, din Spania, care se desfăşura la finalul lunii august, prima jumătate a lui septembrie. Echipa României nu este calificată.

Alte știri din Baschet