Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
România în fața unui nou examen mondial
18 Apr 2019

România în fața unui nou examen mondial

Dansul sportiv românesc este în fața unei noi provocări. De această dată sportivii de la categoria Seniori 1 sunt cei care vor flutura tricolorul într-o competiție la cel mai mare nivel. Și asta pentru că, sâmbătă, 20 aprilie, la Berlin, va avea loc ediția 2019 a Campionatului Mondial rezervat Seniorilor 1 la secțiunea dansurilor standard, o competiție organizată și desfăsurată sub egida World Dance Sport Federation.

La acest eveniment și-au anunțat deja prezența 197 de perechi din peste 25 de țări, România fiind reprezentată de perechea /Adrian Nedelcu-Nicoleta Nedelcu (CSM București), campionii naționali din 2019 și Marius Momocea-Suzana Bunescu (Impetus București), perechea vicecampioană din anul în curs.

Chiar dacă va fi o ediție puternică în care sunt implicați sportivi de top mondial, perechile noastre păstrează șanse reale pentru un loc în finala Campionatului Mondial.
 

Alte știri din Dans sportiv