Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Handbal
powered by Frisomat
România, fără victorie după trei meciuri la Universiada de la GwangjuRobert Bentia / Mediafax Foto
09 Iul 2015

România, fără victorie după trei meciuri la Universiada de la Gwangju

Echipa feminină de handbal a României a ratat din nou victoria la Universiada de vară de la Gwangju (Coreea de Sud), joi, când a reușit doar un rezultat de egalitate cu Japonia, 32-32 (18-14).

Echipa antrenată de Carmen Amariei a condus la pauză cu 18-14, a avut în acest meci și șase goluri în plus pe tabela de marcaj, dar pe final a fost egalată.

Bianca Tiron a marcat cele mai multe goluri pentru tricolore, zece, iar Roxana Cîrjan a punctat de nouă ori. Au mai marcat: Mădălina Zamfirescu - 4 goluri, Ana-Maria Apipie - 3, Alexandra Gavrilă, Carmen Șelaru-Ilie - 2, Elena Florică, Georgiana Preda - 1.

După 25-27 cu Serbia, 25-25 cu Muntenegru și 32-32 cu Japonia, România ocupă locul patru în clasamentul Grupei A, cu 2 puncte. Coreea de Sud este prima, cu 6 puncte, urmată de Serbia, 4 puncte, Muntenegru, 3 puncte, România, 2 puncte, Ucraina, 2 puncte, Japonia, 1 punct.

Vineri, România va întâlni echipa Ucrainei, într-un meci decisiv pentru calificarea în faza următoare, iar duminică va avea loc ultima partidă din grupă, contra echipei gazdă, Coreea de Sud.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Handbal