Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Dans sportiv
România este din nou Campioană Mondială
26 Sep 2018

România este din nou Campioană Mondială

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Kistlek, în Ungaria, Campionatul Mondial de Tineret la Dans Sportiv, secțiunea dansurilor standard. La această competiție s-au aliniat 66 de perechi din 33 de țări de pe toate continentele, practic participând perechile campioane și vicecampioane din fiecare țară.

România a fost reprezentată de perechile Alin Sebastian Heler Zicoane - Anca Copos, campionii naționali en-titre, de la clubul SPORTIM DANCE Timișoara și Dragoș-Marian Comșa - Alexandra Cristina Bujor, vicecampioni naționali, pereche mixtă între cluburile Sportul Studențesc Universitar București și Zedan’s București.

Evoluția sportivilor români a fost una remarcabilă, mai ales a perechii noastre campioane care nu s-a oprit până în finală, acolo unde a ocupat detașat locul I și s-a încununat cu titlul de Campioni Mondial de
Tineret Standard. În urma acestei victorii răsunătoare, Alin Sebastian Heler Zicoane și Anca Copos au urcat pe locul I în World Ranking Youth, clasamentul WDSF (World Dance Sportt Federation) cu 2100 puncte.Alin și Anca sunt și Campioni Europeni la aceiași categorie.

Perechea Dragoș-Marian Comșa - Alexandra Cristina Bujor a încheiat competiția de la Kistlek pe locul 13.

Alte știri din Dans sportiv