Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Atletism
powered by BenQ
România, cea mai bună la Campionatele BalcaniceBogdan Iordache / Mediafax Foto
28 Iul 2014

România, cea mai bună la Campionatele Balcanice

Ieri, la Pitești, pe Stadionul Nicolae Dobrin, s-au încheiat Campionatele Balcanice de atletism, ediția cu numărul 73, competiție la care au luat parte toate cele 15 națiuni afiliate forului regional de specialitate. Delegația României s-a dovedit a fi cea mai bună, cu un total de 32 de medalii cucerite, din care 14 de aur, 12 de argint și 6 de bronz.

Dintre rezultate se remarcă și câteva, care de altfel au fost premiate financiar de către Federația Română de Atletism, deoarece, în conformitate au tabela punctelor IAAF, i-au situat comparativ pe sportivi în primele poziții. La feminin, Alina Rotar a fost cea mai bună per total, cu o săritură în lungime de 6,72 metri, în timp ce Andreea Ogrăzeanu a alergat suta de metri în 11,33 secunde.

La masculin, cel mai bun a fost triplusaltistul Marian Oprea, cu 16,77 metri, câștigând un concurs foarte tare, dar și potul cel mare cifrat la 2400 de euro.

Alte știri din Atletism