Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Volei
România atacă de vineri calificarea în turneul Final Four din Golden LeagueMarian Burlacu / SportPictures.eu
03 Iun 2021

România atacă de vineri calificarea în turneul Final Four din Golden League

Naționala feminină de volei a României revine în acest weekend în competiție. Echipa antrenată de italianul Luciano Pedulla va juca, de vineri până duminică, la Harnes, în Franța, în cel de-al doilea turneu al Golden League.

Clasate pe locul secund în grupa A după turneul disputat săptămâna trecută la Cluj-Napoca, româncele trebuie să termine pe prima poziție în clasament pentru a se califica sigur la turneul Final Four care va fi organizat la Ruse, în perioada 18-20 iunie. Există, de asemenea, și varianta calificării din postura de cea mai bună echipă de pe locurile secunde, în cazul în care Bulgaria, organizatoarea turneului final, își câștigă grupa ei, unde joacă alături de Ucraina și de Slovacia.

Echipa noastră va pleca în Franța în cursul zilei de joi, 3 iunie. Singura modificare în lotul României față de turneul de săptămâna trecută o reprezintă introducerea ridicătoarei Marisa Radu (Dinamo) în locul centrului Petruța Orlandea (CS Medgidia). În rest, fac deplasarea aceleași jucătoare care au evoluat și la Cluj-Napoca, inclusiv Rodica Buterez, a cărei accidentare la gleznă suferită în timpul meciului de duminică, împotriva Spaniei, nu este atât de gravă și jucătoarea poate fi recuperată.

Prima adversară a formației noastre la Harnes va fi, vineri, chiar selecționata țării gazdă, Franța. Meciul va începe la ora 21.00. Sâmbătă, România va întâlni, de la ora 18.00, Spania, iar duminică, de la ora 16.00, ”tricolorele” vor juca împotriva ultimei clasate, Azerbaidjan.

 

sursa: frvolei.eu

Alte știri din Volei