Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
România a învins în Grecia cu 1-0Bogdan Iordache / Mediafax Foto
08 Sep 2014

România a învins în Grecia cu 1-0

Echipa națională de fotbal a României a debutat cu dreptul în campania de calificare la Campionatul European din Franța 2016. Tricolorii, pregătiți de antrenorul Victor Pițurcă, s-au impus cu 1-0 în fața Greciei, în deplasare, la Pireu. Unicul gol al meciului a fost marcat de căpitanul nostru, Marica, din penalty, în minutul 9. Același Marica a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene în repriza secundă și va absenta la jocul următor, cu Ungaria.

În celelalte meciuri din grupă, Irlanda de Nord a învins Ungaria la Budapesta cu 2-1, iar Finlanda s-a impus pe terenul Insulelor Faroe cu 3-1, după ce micuța selecționată insulară a condus cu 1-0.

Victor Pițurcă a aliniat următoarea formulă de echipă:

Tătărușanu - Tamaș, Grigore, Chiricheș, Raț - Pintili, Chipciu, Hoban, Maxim - Stancu și Marica. Au mai intrat pe parcursul reprizei secunde: Torje, Prepeliță și Enache. 

Următoarele acțiuni oficiale ale echipei noastre sunt meciurile de la mijlocul lunii octombrie, adică pe 11, acasă cu Ungaria și pe 14, deplasare în Finlanda.  

Alte știri din Fotbal