Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Sporturi de iarnă
România a încheiat participarea la Campionatele Mondiale de bob și skeletonAFP / Mediafax Foto
27 Feb 2017

România a încheiat participarea la Campionatele Mondiale de bob și skeleton

Delegația României a luat parte la ultimele curse ale Campionatelor Mondiale de bob și skeleton, care s-au desfășurat la Konigssee, în Germania. La proba de skeleton, Dorin Velicu a terminat pe locul 30, dintr-un total de 44 de concurenți. La proba similară feminină, Maria Mazilu a încheiat pe locul 25, din 31 de concurente.

La proba regină, cea de bob 4, am avut două echipaje la start. Pe locul 30 s-au situat Dorin Grigore, Emil Peptea, Florin Crăciun și Adrian Radu. De asemenea, România a aliniat la starturile acestui concurs și un echipaj compus totalmente din fete, pilotat de Maria Constantin, alături de Olivia Vild, Maria Grecu și Erika Halai. Ele au ocupat locul 32 dintr-un total de 34 de echipe.

Delegația României a terminat Campionatele Mondiale de bob și skeleton de la Konigssee cu contribuție la o medalie de bronz, într-o formulă internațională, la proba combinată pe echipe.

Alte știri din Sporturi de iarnă