Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Juniori
România a încheiat cu noi medalii Europenele de juniori și tineretAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
18 Iul 2016

România a încheiat cu noi medalii Europenele de juniori și tineret

Ieri, la Plovdiv, în Bulgaria, s-au încheiat Campionatele Europene de juniori și tineret sub 23 de ani la kaiac-canoe. Regata finalelor a adus alte medalii pentru delegația tricoloră.

Cătălin Chirilă a deschis ziua cu o medalie de argint la canoe simplu juniori 1000 metri. A venit apoi performanța Laurei Pleșca, tot argint la proba similară de kaiac simplu.

Cătălin Chirilă și Marius Milu au continuat cu un al treilea titlu de vicecampioni naționali în aceeași regată, la canoe dublu juniori, 1000 metri.

Florentina Caminescu a urcat pe podium, cucerind bronzul, la kaiac simplu tineret, distanța de 1000 de metri, iar Valentina Postaru și Alexandra Dragomirescu au adus și ele țării noastre o medalie de argint, la canoe dublu tineret, 200 metri.

În total, România a cucerit la Plovdiv 10 medalii, din care două de aur, șase de argint și două de bronz. La juniori, România s-a situat pe locul patru în clasamentul pe medalii, după forțe ca Rusia, Serbia și Belarus. În ierarhia defalcată pe tineret, România s-a situat pe locul 12.

Același lot va participa la finele lunii iulie la Campionatele Mondiale de juniori și tineret sub 23 de ani, care vor avea loc la Minsk, în Belarus.

Alte știri din Juniori